autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi cu sos de brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ceapa, 1 felie piine alba muiata in lapte, 2 linguri brinza telemea rasa, 4-5 cartofi fierti, sare, piper, 1 galbenus, albusul batut spuma, patrunjel si marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu piinea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, brinza rasa, verdeata tocata si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu sos de brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ciuperci

Spanac cu ciuperci

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 felie piine alba muiata in lapte
  • 2 linguri brinza telemea rasa
  • 4-5 cartofi fierti
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • albusul batut spuma
  • patrunjel si marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Dovlecei la cuptor