autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi cu sos de brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ceapa, 1 felie piine alba muiata in lapte, 2 linguri brinza telemea rasa, 4-5 cartofi fierti, sare, piper, 1 galbenus, albusul batut spuma, patrunjel si marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu piinea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, brinza rasa, verdeata tocata si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu sos de brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu rasol de pui

Spanac cu rasol de pui

Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece

18 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu legume si muschi de porc afumat

Fasole cu legume si muschi de porc afumat

1. Legumele se curata si se taie marunt sau mai măşcat, cum va place. 2. Se pune mai intai ceapa

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 felie piine alba muiata in lapte
  • 2 linguri brinza telemea rasa
  • 4-5 cartofi fierti
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • albusul batut spuma
  • patrunjel si marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui Vanatoresc (Cacciatore)