autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi cu sos de brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ceapa, 1 felie piine alba muiata in lapte, 2 linguri brinza telemea rasa, 4-5 cartofi fierti, sare, piper, 1 galbenus, albusul batut spuma, patrunjel si marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu piinea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, brinza rasa, verdeata tocata si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu sos de brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de fasole uscata, varianta de post

Crema de fasole uscata, varianta de post

Fasolea bine spalata, o punem la fiert, sa de-a cateva clocote, dupa care o strecuram si aruncam

24 voturi    15 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de urzici

Mancare de urzici

Aceasta e reteta mea de mancare de urzici, o reteta de primavara, pentru a va improspata sangele

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 felie piine alba muiata in lapte
  • 2 linguri brinza telemea rasa
  • 4-5 cartofi fierti
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • albusul batut spuma
  • patrunjel si marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Quiche cu conopida si branza