autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ kg. cartofi, 250 gr. brinza, 2 linguri unt, 1 ceasca lapte, 2-3 oua, smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Piureul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine. Se adauga albusurile batute spuma. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se toarna compozitia si se coace.
Cind se serveste, se adauga deasupra smintina si unt proaspat
Piureul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine. Se adauga albusurile batute spuma. Se
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep

30 voturi    35 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de cartofi dulci

Sufleu de cartofi dulci

Cartofii se pun la fiert aprox.20 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se paseaza.Laptele

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ kg. cartofi
  • 250 gr. brinza
  • 2 linguri unt
  • 1 ceasca lapte
  • 2-3 oua
  • smintina

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Platou cu legume la gratar

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Punem sunca la fiert, in apa cu ingredientele mai sus mentionate si o fierbem bine de tot, pina intra furculita in ea. Curatam morcovul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Chiftele din fasole Chiftele din fasole

Fasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor. Fasolea se fierbe impreuna cu un pastarnac, morcov, o ceapa si o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive