autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ kg. cartofi, 250 gr. brinza, 2 linguri unt, 1 ceasca lapte, 2-3 oua, smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Piureul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine. Se adauga albusurile batute spuma. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se toarna compozitia si se coace.
Cind se serveste, se adauga deasupra smintina si unt proaspat
Piureul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine. Se adauga albusurile batute spuma. Se
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce cartofii

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa sarata pana se inmoaie. Se curata legumele,se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ kg. cartofi
  • 250 gr. brinza
  • 2 linguri unt
  • 1 ceasca lapte
  • 2-3 oua
  • smintina

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Platou cu legume la gratar

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute

Gulii umplute

Se spala guliile, se curata bine, apoi li se taie un capacel la partea superioara si li se indeparteaza miezul, ajutandu-ne de o lingurita.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piure de napi, cartofi si morcovi

Piure de napi, cartofi si morcovi

Punem napii la fiert in coaja, in apa rece, cu putina sare. Curatam cartofii si morcovul, ii taiem cum dorim si ii punem la fiert si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi