autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Sufleu de cas afumat

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Ingrediente
400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat), 5 oua, 140 g smantana, 1-2 linguri cu faina, 1/2 pahar cu lapte, putin ulei pentru tapetat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma de ploaie.Se amesteca bine si daca este nevoie se mai adauga sare(eu nu am mai adaugat pentru ca era sarat casul).Compozitia de mai sus se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru circa 30-40 min.

Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cas afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu telemea si rosii

Tarta cu telemea si rosii

Ochii vad, burtica pofteste :) . Cand am vazut zilele trecute tarta aceasta la Edith am stiut ca

8 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Muffin cu branza si porumb

Muffin cu branza si porumb

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol se bat ouale cu laptele si uleiul se adauga

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    e foarte bun Valentina!pup!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

    ce idee grozava...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat)
  • 5 oua
  • 140 g smantana
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1/2 pahar cu lapte
  • putin ulei pentru tapetat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

e foarte bun Valentina!pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu cascaval