autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Sufleu de cas afumat

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Ingrediente
400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat), 5 oua, 140 g smantana, 1-2 linguri cu faina, 1/2 pahar cu lapte, putin ulei pentru tapetat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma de ploaie.Se amesteca bine si daca este nevoie se mai adauga sare(eu nu am mai adaugat pentru ca era sarat casul).Compozitia de mai sus se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru circa 30-40 min.

Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cas afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Börek - placinta turceasca cu branza si patrunjel

Börek - placinta turceasca cu branza si patrunjel

Foile de placinta Yufka se gasesc la magazinele cu profil turcesc (ex: Cutiul de Aur, zona Ritmului)

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    e foarte bun Valentina!pup!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

    ce idee grozava...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat)
  • 5 oua
  • 140 g smantana
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1/2 pahar cu lapte
  • putin ulei pentru tapetat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

28 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

e foarte bun Valentina!pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Alivenci cu mărar