În primul rând pregătim sosul Bechamel, ca să aibă timp să se răcească. Punem untul la topit, apoi luăm de pe foc, adăugăm făina și amestecăm energic să nu se facă cocoloașe. Punem apoi pe foc și adăugăm laptele treptat până se îngroașă. La final asezonăm cu sare și piper.
Separăm ouăle, albușurile le batem spumă tare cu un praf de sare. Gălbenușurile se încorporează alături de cașcavalul ras, apoi adăugam sosul Bechamel și la umă albușurile amestecând ușor.
Opțional, deasupra se pot adăuga felioare de roșii când este aproape gata.
(http://jurnalretete.blogspot.ro/2014/04/sufleu-de-cascaval.html)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii