În primul rând pregătim sosul Bechamel, ca să aibă timp să se răcească. Punem untul la topit, apoi luăm de pe foc, adăugăm făina și amestecăm energic să nu se facă cocoloașe. Punem apoi pe foc și adăugăm laptele treptat până se îngroașă. La final asezonăm cu sare și piper.
Separăm ouăle, albușurile le batem spumă tare cu un praf de sare. Gălbenușurile se încorporează alături de cașcavalul ras, apoi adăugam sosul Bechamel și la umă albușurile amestecând ușor.
Opțional, deasupra se pot adăuga felioare de roșii când este aproape gata.
(http://jurnalretete.blogspot.ro/2014/04/sufleu-de-cascaval.html)
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii