Reteta postata pe: 04 iunie 2008
Ingrediente
350 g frisca, 170 g ciocolata alba, Vanilie, 2 oua, 2 linguri de zahar, 2 linguri de apa, 2 linguri coniac, , fructe: kiwi, zmeura, capsuni
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciocolata se topeste. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile cu cele 2 ling de zahar, apa si coniacul se bat pe baie de abur pana se fac spuma. In galbenusuri se incorporeaza ciocolata la temperature camerei. Apoi se adauga treptat frisca si ulterior albusurile.
In final se poate adauga si un piure de fructe cum ar fi de kiwi, zmeura , capsuni, caise.
Se pune in forme de sufleu invelite cu hartie mai inalta cu 2 cm decat marginea formei. Formele se umplu pana la nivelul hartiei si se da la congelator.
La servire se inlatura hartia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si
12 voturi
15 comentarii
3h
Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate