autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de ciuperci cu ou

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g ciuperci, , 1 ceapa mare, , sare,, piper, , 2 linguri ulei, , 1/8 l smantana dulce, , 1/8 l smantana acrisoara, , 1/8 l frisca nebatuta, , 30 g parmezan (sau cascaval) ras, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 1 varf de cutit piper de Cayenne, , 3 oua + 1 galbenus., In plus: inca putin parmezan (cascaval) ras,, bucatele de unt, , unt si pesmet pentru forma,, patrunjel verde pentru presarat deasupra.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie felii ceva mai groase. Patrunjelul ales si spalat se toaca marunt. Ceapa se curata, se taie fideluta si se rumeneste in uleiul incins. Se adauga ciupercile, se sareaza, se pipereaza si se calesc pana ce isi lasa zeama, dupa care se strecoara printr-o sita, iar zeama se pune deoparte.
Se-ncinge cuptorul la 200gr..
Se bate bine zeama de la ciuperci cu smantana dulce si acrisoara, frisca, parmezanul, patrunjelul, piperul de Cayenne, ouale intregi si galbenusul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se pun in ea ciupercile si se toarna peste ele sosul de oua si smantana. Se presara cu putin parmezan (cascaval) ras si bucatele de unt si se da sufleul la cuptorul incins. Se lasa sa se rumeneasca 1/2 de ora si se presara cu patrunjel verde tocat chiar inainte de a-l servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciuperci cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1/8 l smantana dulce
  • 1/8 l smantana acrisoara
  • 1/8 l frisca nebatuta
  • 30 g parmezan (sau cascaval) ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne
  • 3 oua + 1 galbenus.
  • In plus: inca putin parmezan (cascaval) ras,
  • bucatele de unt
  • unt si pesmet pentru forma,
  • patrunjel verde pentru presarat deasupra.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara