autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de conopida

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2009

Ingrediente
250 g paste, 1 ceapa, 4 bucati piept de pui, 500 g conopida, 200 g ciuperci, 1 conserva rosii in suc propriu, 100 g unt, 2 linguri faina, 50 ml lapte, Delikat Barbeque pentru Friptura de Pui, 3 linguri mustar, 50 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa sarata, dupa aceia le calesti cu apa rece si le lasi sa se scurga. Procedezi la fel cu buchetelele de conopida, pe care le lasi sa fiarba circa 10 minute. Pieptul de pui il tai fasii sau cubulete, il ungi cu putin mustar, presari Delikat Barbeque pentru friptura de pui, si lasi la marinat, la rece, cam 30 de minute. Cureti, speli si tai ceapa marunt, o calesti in 50 g unt, adaugi carnea de pui.

Incorporezi ciupercile, conserva de rosii si amesteci continuu, pana obtini un sos consistent. Separat, din untul ramas, faina si putin lapte, prepari un sos bechamel. Intr-o tava termorezistenta, ungi cu putin unt si asezi un strat de paste, sosul bechamel, amestecul de carne cu ciuperci, imprasti buchetelele de conopida. Repeti operatiunea pana termini ingredientele. Ultimul fiind cel al sosului buchamel. Razi cascavalul si introduci tava la cuptor, pentru circa 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida

Sufleu de conopida

Chiar daca nu sunteti fan conopida, va recomand sa incercati acest sufleu.Cu siguranta o sa va placa…este

19 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
SUFLEU DE CONOPIDA

SUFLEU DE CONOPIDA

Se spala conopida, se pune la fiert apa cu zarzavatul si cand a fiert se adauga bucatelele de conopida

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Dana , 13 februarie 2009

    Am citit deja cateva retete de sufleu pe acest forum, dar observ cu parere de rau ca multe dintre ele nu sunt deloc sufleuri. Un sufleu presupune amestecarea ingredientelor cu albusuri batute spuma, nicidecum cu sos bechamel. Cred ca reteta aceasta este buna, dar nu este un sufleu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 1 ceapa
  • 4 bucati piept de pui
  • 500 g conopida
  • 200 g ciuperci
  • 1 conserva rosii in suc propriu
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 50 ml lapte
  • Delikat Barbeque pentru Friptura de Pui
  • 3 linguri mustar
  • 50 g cascaval ras

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza dulce
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide