Fierbi pastele in apa sarata, dupa aceia le calesti cu apa rece si le lasi sa se scurga. Procedezi la fel cu buchetelele de conopida, pe care le lasi sa fiarba circa 10 minute. Pieptul de pui il tai fasii sau cubulete, il ungi cu putin mustar, presari Delikat Barbeque pentru friptura de pui, si lasi la marinat, la rece, cam 30 de minute. Cureti, speli si tai ceapa marunt, o calesti in 50 g unt, adaugi carnea de pui.
Incorporezi ciupercile, conserva de rosii si amesteci continuu, pana obtini un sos consistent. Separat, din untul ramas, faina si putin lapte, prepari un sos bechamel. Intr-o tava termorezistenta, ungi cu putin unt si asezi un strat de paste, sosul bechamel, amestecul de carne cu ciuperci, imprasti buchetelele de conopida. Repeti operatiunea pana termini ingredientele. Ultimul fiind cel al sosului buchamel. Razi cascavalul si introduci tava la cuptor, pentru circa 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii