Se spala conopida, se pune la fiert apa cu zarzavatul si cand a fiert se adauga bucatelele de conopida sa fiarba 3 minute, se lasa la scurs. Intre timp se face sosul beshamel. Intr-o craticioara se topeste untul in lingura de ulei se adauga faina si se subtiaza cu laptele, se adauga condimentele, se lasa sa dea cateva clocote, iar la sfarsit se adauga smantana.
Se ia un vas termorezistent, se unge cu putin unt, se aseaza conopida si se toarna sosul, iar pe deasupra se rade cascaval. Se baga in cuptorul incins timp de 30 minute.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii