autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de fasole verde

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg fasole, 3 linguri unt, 3 oua, 2 linguri faina, 1 pahar lapte, 3 linguri brinza de oi rasa sau zdrobita, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se pune la fiert fasolea cu putina sare. Cind este gata, se strecoara si se lasa la o parte. Intr-un vas se pune pe foc untul sa se infierbinte, se adauga faina, se prajeste usor si se stinge cu laptele, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se ia de la foc si se adauga galbenusurile unul cite unul. Cind este aproape rece se adauga si albusurile batute spuma si amestecate cu brinza. In aceasta compozitie se pune fasolea scursa, se amesteca usor si se asaza totul intr-o forma unsa. Se pune la cuptor la foc potrivit
Se serveste cald
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sandwich cald cu cartofi

Sandwich cald cu cartofi

Se rad marunt cartofii, ceapa, patrunjelul, se adauga sare, piper, cimbru, scortisoara dupa gust

29 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de broccoli

Mancarica de broccoli

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam) Se taie ceapa cubulete

11 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole
  • 3 linguri unt
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 pahar lapte
  • 3 linguri brinza de oi rasa sau zdrobita
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete pane