autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de legume

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
600 g cartofi, sare, 1 conserva fasole boabe (265 g), 1 kg legume congelate, piper, cimbru, 200 ml smantana, 2 oua, 2 catei de usturoi, boia, 80 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata cartofii, se spala, se taie felii si se fierb 10 min. in apa cu sare. Se scurg si se asaja in 4 forme mici de sufleu, unse.
2. Cuptorul se incinge la 1750 C. Se scurge fasolea, se amesteca impreuna cu restul de legume si se repartizeaza peste cartofi. Se adauga sare, piper si cimbru.
3. Se bate smantana cu ou si se adauga usturoi pisat, sare, piper si boia. Se toarna peste legume si se presara cascaval; sufleul se coace cca. 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu regal de legume

Sufleu regal de legume

Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5

8 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti a la grec

Cartofi umpluti a la grec

Cartofii cu coaja se spala foarte bine dupa care-i punem la fiert. In acest timp taiem cubulete mici

13 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • sare
  • 1 conserva fasole boabe (265 g)
  • 1 kg legume congelate
  • piper
  • cimbru
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • boia
  • 80 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Fasole verde cu pui