autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de legume

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
600 g cartofi, sare, 1 conserva fasole boabe (265 g), 1 kg legume congelate, piper, cimbru, 200 ml smantana, 2 oua, 2 catei de usturoi, boia, 80 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata cartofii, se spala, se taie felii si se fierb 10 min. in apa cu sare. Se scurg si se asaja in 4 forme mici de sufleu, unse.
2. Cuptorul se incinge la 1750 C. Se scurge fasolea, se amesteca impreuna cu restul de legume si se repartizeaza peste cartofi. Se adauga sare, piper si cimbru.
3. Se bate smantana cu ou si se adauga usturoi pisat, sare, piper si boia. Se toarna peste legume si se presara cascaval; sufleul se coace cca. 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu regal de legume

Sufleu regal de legume

Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5

8 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • sare
  • 1 conserva fasole boabe (265 g)
  • 1 kg legume congelate
  • piper
  • cimbru
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • boia
  • 80 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CIUPERCI CU USTUROI