Legumele se fierb dar nu pana se inmoaie de tot. Se scurg de apa bine, se toaca marunt. Se amesteca impreuna cu branza, smantana, cascavalul ras si ouale batute spuma. Se pune aceasta compozitie intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet. Se da la cuptor si se tine pana se rumeneste bine (25-30 min). Se orneaza cu verdeata tocata, cascaval ras si smantana.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii