autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

SUFLEU DE LEGUME

Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 mai 2006

Ingrediente
4 Morcovi, 1 gulie, 1/2 telina, 4 inflorescente de broccoli, 4 inflorescente de conopida, 1 ardei gras, 4 ciuperci taiate rondele, 2 oua, 4 dovlecei, sare dupa gust, condimente - la alegere, verdeata - marar, cimbru, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

19 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza un vas de iena cu unt sau ulei apoi se aranjeaza decorativ cu gust color legumele care au fost oparite in apa cu sare clocotita. Se adauga ouale batute si toate celelalte ingrediente si se coace. Se poate servi atit rece cit si calda.
POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "SUFLEU DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu regal de legume

Sufleu regal de legume

Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5

8 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete . Usturoiul se curata apoi se piseaza marunt .

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

3h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sfecla rosie coapta