autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

SUFLEU DE LEGUME

Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 mai 2006

Ingrediente
4 Morcovi, 1 gulie, 1/2 telina, 4 inflorescente de broccoli, 4 inflorescente de conopida, 1 ardei gras, 4 ciuperci taiate rondele, 2 oua, 4 dovlecei, sare dupa gust, condimente - la alegere, verdeata - marar, cimbru, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

19 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza un vas de iena cu unt sau ulei apoi se aranjeaza decorativ cu gust color legumele care au fost oparite in apa cu sare clocotita. Se adauga ouale batute si toate celelalte ingrediente si se coace. Se poate servi atit rece cit si calda.
POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "SUFLEU DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu regal de legume

Sufleu regal de legume

Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5

8 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Potrivit cat inca e sezonul rece, il asociez cu o mancarea "tomnatica". Bun fie ca fel de sine statator,

4 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

3h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocanita de ciuperci din Salaj