autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

SUFLEU DE LEGUME

Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 mai 2006

Ingrediente
4 Morcovi, 1 gulie, 1/2 telina, 4 inflorescente de broccoli, 4 inflorescente de conopida, 1 ardei gras, 4 ciuperci taiate rondele, 2 oua, 4 dovlecei, sare dupa gust, condimente - la alegere, verdeata - marar, cimbru, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

19 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza un vas de iena cu unt sau ulei apoi se aranjeaza decorativ cu gust color legumele care au fost oparite in apa cu sare clocotita. Se adauga ouale batute si toate celelalte ingrediente si se coace. Se poate servi atit rece cit si calda.
POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "SUFLEU DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu regal de legume

Sufleu regal de legume

Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5

8 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tochitura Cirio

Tochitura Cirio

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste. Usturoiul se taie marunt si se pune peste

106 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

3h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Bile de orez la Doubletta