1- se clocoteste intr-un vas o cantitate suficienta de apa cu sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.
2-se taie cubulete sunca si rosiile spalatae.Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt.Se da cascavalul pe razatoare.
3- se strecoara si se scurg macaroanele.Se amesteca sunca, rosiile, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.
4- se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.Se amesteca ouale, smantana,cascavall si laptele si se condimenteaza cu sare si piper.
5-Se unge cu unt un vas termorezistent.Se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascavalul.Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii