autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de macaroane cu sunca

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2010

Ingrediente
pt 4 portii, 300 g macaroane, sare, 100 g sunca fiarta taiata felii, 1 rosie, 1 legatura de busuioc, 100 g cascaval Gounda sau Edam, piper macinat, 3 oua, 100 ml smantana, 120 ml lapte, 40 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1- se clocoteste intr-un vas o cantitate suficienta de apa cu sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.
2-se taie cubulete sunca si rosiile spalatae.Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt.Se da cascavalul pe razatoare.
3- se strecoara si se scurg macaroanele.Se amesteca sunca, rosiile, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.
4- se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.Se amesteca ouale, smantana,cascavall si laptele si se condimenteaza cu sare si piper.
5-Se unge cu unt un vas termorezistent.Se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascavalul.Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de macaroane cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
slaninuta de porc

slaninuta de porc

Intr-o oala se pun cei 2 litri de zeama de varza, piperul, cimbrul si foile de dafin. Se scufunda

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Orez sarbesc cu carne de cocos

Orez sarbesc cu carne de cocos

1.Carnea se fierbe bine inainte in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Cred ca iese bun.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • 300 g macaroane
  • sare
  • 100 g sunca fiarta taiata felii
  • 1 rosie
  • 1 legatura de busuioc
  • 100 g cascaval Gounda sau Edam
  • piper macinat
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 120 ml lapte
  • 40 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca iese bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de pui in sos picant