1- se clocoteste intr-un vas o cantitate suficienta de apa cu sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.
2-se taie cubulete sunca si rosiile spalatae.Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt.Se da cascavalul pe razatoare.
3- se strecoara si se scurg macaroanele.Se amesteca sunca, rosiile, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.
4- se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.Se amesteca ouale, smantana,cascavall si laptele si se condimenteaza cu sare si piper.
5-Se unge cu unt un vas termorezistent.Se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascavalul.Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii