autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Sufleu de mere simplu

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg mere, ½ pahar zahar, 2 linguri unt, ½ pahar apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

22 voturi

Mod de preparare

Sufleul de mere se prepara fara faina. Se rad merele curatate de coaja si se pun la foc cu zahar si putin unt, picurindu-se putin cite putina apa. Daca este posibil se adauga si 1-2 linguri de vin. Se fierbe pina devine ca o pasta. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu albusurile spuma. Se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de mere simplu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu rubarbă

Chec cu rubarbă

Rubarba se taie în cuburi mici. Se freacă untul spumă, se adaugă zahăr, ouă, sare şi zahăr

13 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Galuste cu prune din aluat cu gris

Galuste cu prune din aluat cu gris

Se fierb cartofii in coaja se curata si se zdrobesc cat sant fierbinti, se amesteca cu uleiul. Dupa

33 voturi    1 comentariu
2h 50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Foarte bun

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Interesanta aceasta reteta, am salvat-o si am sa o incerc cat de curand.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Eu adaug 4-5 albusuri la 1 kg de mere...

    • Fara foto

      grace , 13 ianuarie 2009

      Cate albusuri?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

22 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • ½ pahar zahar
  • 2 linguri unt
  • ½ pahar apa

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Fondant