1. Se curata varza, se spala, se taie in doua. Se indeparteaza cotoarele si se taie marunt. Se adauga vinul rosu, foile de dafin, chimenul, cuisoarele, amestecul de condimente si otetul. Se fierb toate 40 de minute, la foc mic.
2. Se incorporeaza 2/3 din cantitatea de coacaze, sare si piper. Se scot foile de dafin si se repartizeaza varza in 4 forme de sufleu.
3. Se spala merele, se scoate carcasa semintelor si se aseaza cate un mar pe fiecare forma de sufleu, peste varza. Se amesteca baconul taiat fasii cu restul de coacaze si se umplu merele.
4. Se pun formele de csufleu pe o tava si se coc la cuptor timp de 40 minute, la 200 grade C.
Preparatul se serveste cu o garnitura de cartofi prajiti taiati rondele si vin rosu dulce.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii