1-se taie carnea in felii subtiri, feliile se bat cu un ciocan pentru snitele si se tavalesc prin faina.Se incinge uleiul, se adauga feliile de carne si se prajesc pana devin bine facute.
2-se curata un catel de usturoi si se toaca marunt.Se freaca bine feliile de carne cu usturoiul tocat, sare, piper si condimentele verzi.
3-se curata cartofii si se taie in felii subtiri.Se taie in doua al doilea catel de usturoi si se freaca tava termorezistenta cu jumatatile,iar apoi tava se unge cu unt.
4-se preincalzeste cuptorul la 220 grade C.Jumatate din feliile de cartofi se aseaza in tava termorezistenta astfel incat sa acopere partial una pe alta.Se presara sare, piper si nucsoara, apoi se aseaza deasupra feliile de carne.Se presara jumatate din frunzele de salvie, iar apoi se aseaza restul feliilor de cartofi in acelasi fel si se condimenteaza.
5-se amesteca smantana cu laptele si se toarna peste sufleu.Se presara cascavalul ras si untul bucatele.Se coace la cuptor 50 minute, timp in care cartofii se inmoaie si suprafata devine aurie.Inainte de servire se presara si restul de frunze de salvie.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii