Se fierb 10 oua, se rumeneste faina in unt,se stinge cu lapte si se lasa sosul sa fiarba pina se ingroasa.
Dupa ce s-a racit se amesteca cu cascavalul se adauga 5 oua batute. Se aseaza ouale fierte intr-o tava iar peste se toarna compozitia. Se da totul la cuptor inca 30 de minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii