autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de paine

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
-1 piept de pui, -7-8 felii de paine, -7-8 felii de cascaval, -4 rosii, -4 oua, -5 linguri de lapte, -2 cepe mici, -2 linguri de ulei, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In primul rand se dezoseaza pieptul de pui. Se taie bucati exact cum se procedeaza pentru snitele. Se curata ceapa si se taie marunt. Se caleste apoi in ulei si se adauga si bucatile de pui taiate. Sarea si condimentele se adauga dupa gust.

Rosiile se pun in apa clocotita, apoi se decojesc si se taie felii.
Intr-o cratita unsa cu putina margarina se adauga carnea de pui cu ceapa, apoi felii de paine, de cascaval, apoi rosiile.

Ouale se amesteca bine cu laptele, se mai pune putina sare si piper si apoi se toarna peste carne si rosii. Se tine la cuptor aproximativ jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de paine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o

21 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui

Rulouri de pui

Preparare: Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele,astfel incat sa se obtina felii

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 piept de pui
  • -7-8 felii de paine
  • -7-8 felii de cascaval
  • -4 rosii
  • -4 oua
  • -5 linguri de lapte
  • -2 cepe mici
  • -2 linguri de ulei
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piftie - racituri - de curcan