autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de patlagele rosii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ - 2 kg rosii, 100 gr. macaroane, 250 gr. cascaval sau brinza, 2 linguri unt, 2 linguri faina, 2- oua

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara un piureu mai gros de rosii, punindu-le sa fiarba taiate bucati si apoi strecurate. Separat se fierb 100 g macaroane bine sfarimate si dupa ce au fiert se amesteca cu o parte din cascavalul ras, sau cu brinza si cu unt. Se prepara sosul alb, care se amesteca cu rosiile si cu restul din cascavalul taiat in cuburi. Se adauga galbenusurile unul cite unul si la urma albusurile spuma. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor. Se toarna ¼ din compozitie, apoi macaroanele, iar deasupra restul de compozitie si se da la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de patlagele rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Broccoli cu cascaval

Broccoli cu cascaval

Desfaci broccoli in buchetele. Fierbi 3-4 minute si nu mai lasi in apa fiarta ca se inmoaie prea

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lipie cu ciuperci, porumb si cas

Lipie cu ciuperci, porumb si cas

Salamul taiat cubulete mici, se pune intro tigaie si se prajeste in putin unt timp de 3 minute. Se

10 voturi    1 comentariu
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ½ - 2 kg rosii
  • 100 gr. macaroane
  • 250 gr. cascaval sau brinza
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2- oua

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Paste cu tocanita de ciuperci