autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de patlagele rosii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ - 2 kg rosii, 100 gr. macaroane, 250 gr. cascaval sau brinza, 2 linguri unt, 2 linguri faina, 2- oua

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara un piureu mai gros de rosii, punindu-le sa fiarba taiate bucati si apoi strecurate. Separat se fierb 100 g macaroane bine sfarimate si dupa ce au fiert se amesteca cu o parte din cascavalul ras, sau cu brinza si cu unt. Se prepara sosul alb, care se amesteca cu rosiile si cu restul din cascavalul taiat in cuburi. Se adauga galbenusurile unul cite unul si la urma albusurile spuma. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor. Se toarna ¼ din compozitie, apoi macaroanele, iar deasupra restul de compozitie si se da la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de patlagele rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friganele de ciuperci cu dovlecel

Friganele de ciuperci cu dovlecel

Se spala bine si se toaca marunt ciupercile, dovlecelu si ardeiul gras (pastrati cateva feliute pentru

16 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Urzici cu ochiuri si mamaliguta prajita

Urzici cu ochiuri si mamaliguta prajita

Curatam urzicile si le spalam in multe ape pentru ca urzicile sunt pline de nisip si mult praf.Dupa

10 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ½ - 2 kg rosii
  • 100 gr. macaroane
  • 250 gr. cascaval sau brinza
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2- oua

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
spanac cu ou