Se taie fructele in jumatati si se rad pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu galbenusurile, zaharul, coaja de lamiie si romul. Albusurile batute spuma, cu 4 linguri din cantitatea de zahar prevazuta, se incorporeaza la sfirsit. Compozitia se pune intr-o forma inalta, unsa cu putin unt si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru ½ ora. Se pudreaza cu zahar
Se serveste cald.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii