Ingrediente
200 g zahar, 2 portocale, 100 g nuci sau migdale, 4 oua, 25 g unt
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
15 voturi
Mod de preparare
toarna in forma unsa si se coace la cuptor ½ ora.
autor:
Prima pagina » Retete Culinare » Dulciuri diverse
Ingrediente
200 g zahar, 2 portocale, 100 g nuci sau migdale, 4 oua, 25 g unt
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
15 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
Ced ca e foarte buna !
OTY , 23 februarie 2010
ajunge sa freci coaja si zeama portocalelor cu zaharul doar pana se elibereaza acidul din coaja si se coloreaza frumos compozitia;eu cred ca 10 minute sunt de ajuns am sa o prepar fiindca pare f.buna
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009
Oricum reteta pare sa fie delicioasa
Redusa
45 min
15 voturi
roxana , 24 ianuarie 2009
Buna ziua! Am o nelamurire: cum se poate ca timpul de prepararae sa fie de 45 de min., cata vreme in reteta se specifica faptul ca zaharul se freaca timp de o ora impreuna cu zeama si coaja portocalelor?! Multumesc frumos!