autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Sufleu de prune

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
¼ kg gem de prune, 4 albusuri, ½ lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In gemul de prune, se adauga albusurile batute spuma, stropite cu zeama de
lamiie. Se coace 25 minute intr-o forma neunsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de prune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu finetti si banane

Clatite cu finetti si banane

- se bate oul, iar apoi se adaugă treptat laptele, apa şi făina, plus uleiul. Se amestecă până

14 voturi    9 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Petifiori de ciocolata

Petifiori de ciocolata

Se topeste ciocolata la ben-marin pina ce devine o crema lucioasa se ia de pe foc si se adauga coniacul,

8 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ¼ kg gem de prune
  • 4 albusuri
  • ½ lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Tort de migdale cu crema de lamaie