autor:

Andra

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de sunca

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
Sufleu: 250g sunca, 4 oua, 125g smantana, 1 lingura branza, 2 linguri margarina, sare, piper., Sos: 4 ciuperci, 1 lingura si 1/2 unt, 1 lingurita faina.

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Freci margarina cu galbenusurile, adaugi smantana, branza si sunca. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si presari si putin piper. Rastorni intr-o forma unsa cu margarina si tapetata si dai la cuptor 30 min. la foc potrivit.
Intre timp faci sosul. Cureti ciupercile si le pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata le scurgi de zeama si le tai nu foarte marunt. Topesti margarina, presari faina, adaugi ciupercile si le calesti. Torni si din zeama in care au fiert si putin lapte sa se lege. Dupa ce s-a copt sufleul se serveste cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui picant chinezesc

Pui picant chinezesc

Sectionam aripiarele, partea superioara/inferioara si impreuna cu pulpele, le trecem sub jet de apa

8 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj- varianta Bihoreana

Varza a la Cluj- varianta Bihoreana

Varza murata taiata fideluta se spala bine in apa rece apoi se stoarce bine in pumni. Intr-o tigaie

33 voturi    14 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Sufleu: 250g sunca
  • 4 oua
  • 125g smantana
  • 1 lingura branza
  • 2 linguri margarina
  • sare
  • piper.
  • Sos: 4 ciuperci
  • 1 lingura si 1/2 unt
  • 1 lingurita faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

23 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI