Freci margarina cu galbenusurile, adaugi smantana, branza si sunca. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si presari si putin piper. Rastorni intr-o forma unsa cu margarina si tapetata si dai la cuptor 30 min. la foc potrivit.
Intre timp faci sosul. Cureti ciupercile si le pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata le scurgi de zeama si le tai nu foarte marunt. Topesti margarina, presari faina, adaugi ciupercile si le calesti. Torni si din zeama in care au fiert si putin lapte sa se lege. Dupa ce s-a copt sufleul se serveste cu sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii