sufleu de sunca cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100g suca
  • -100g ciuperci
  • -4 oua
  • -un pahar mare cu smantana
  • -1 lingura de unt
  • -100g faina
  • -3-4 linguri pesmet
  • -100g cascaval razuit
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Tai ciupercile si sunca si razui cascavalul. Lasi deoparte si faci un sos alb prin amestecarea smantanii cu faina. Pui faina putin cate putin si amesteci ca sa nu se faca cocoloasa.Separi ouale si in faina cu smantana adaugi galbenusurile, untul topit si ciupercile, sunca si o parte a cascavalului. Potrivesti gustul de sare si piper. Bati albusurile spuma si le adaugi la final, amestecand de jos in sus. Ungi cu unt orice fel de vas care merge la cuptor, presari pesmet si torni amestecul. Presari cascaval razuit si il dai la cuptor la bain marie pentru 30 de inute. Il scoti si il lasi putin sa se racoresca. Tai felii si le servesti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor