Se fierb taiteii in laptele clocotit cu jumatate cantitate de zahar, pina cind absorb complet laptele. Separat se ingroasa un pahar lapte cu o lingurita faina sau de gris. Se ia de pe foc, se amesteca cu galbenusul, cu restul de zahar si cu zaharul vanilat si coaja de lamiie. Se amesteca taiteii strecurati cu merele taiate felioare si cu crema de lapte, se adauga albusul spuma si pesmetul. Se toarna intr-o forma unsa si se coace o ora la foc potrivit
Se serveste presarat cu citeva nuci macinate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii