- In laptele rece se amesteca foarte bine faina.
- Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul vanilat.
- Galbenusurile se freaca bine cu un praf de sare.
- Laptele se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se trage de pe foc si se adauga galbenusurile amestecand mereu si apoi albusurile si se amesteca iar pana la omogenizare.
- Compozitia se toarna intr-o forma si se baga la cuptor la foc potrivit circa 25 de minute.
Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga un praf de scortisoara si frisca dupa gust si se baga la frigider.
Se serveste cu Kiwi taiat feliute subtiri.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii