1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca.
Varza se scurge bine si se toaca marunt. Kaizerul (sau carnaciorii) se taie in cubuleţe mici (sau rondele).
2. Tava se unge cu ulei sau margarina, dupa care se asaza alternativ:
- un rand de varza, unul de morcovi si mar ras, kaizerul (sau carnaciorii) si la sfarsit se incheie cu un strat de varza.
3. Se pregateste sosul din: smantana amestecata cu sucul de mere, ouă, puţin sos vegeta, chimen, piper, maghiran. Sosul se toarna deasupra ultimului strat de varza si se da la cuptor aproximativ 40’. Cand varza e rumenita e gata!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii