autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de varza

Autor: Constantin Ionescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Constantin Ionescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, 500 gr.varza murata, 200-300 gr.kaizer sau carnaciori tip cabanos, 3 morcovi, 1 mar mare, ulei sau margarina pentru uns tava, 250 gr.smantana, 800ml.suc de mere, 3 oua, concentrat supa(vegeta sau knor), condimente:piper, ½ lingurita chimen,maghiran

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca.
Varza se scurge bine si se toaca marunt. Kaizerul (sau carnaciorii) se taie in cubuleţe mici (sau rondele).
2. Tava se unge cu ulei sau margarina, dupa care se asaza alternativ:
- un rand de varza, unul de morcovi si mar ras, kaizerul (sau carnaciorii) si la sfarsit se incheie cu un strat de varza.
3. Se pregateste sosul din: smantana amestecata cu sucul de mere, ouă, puţin sos vegeta, chimen, piper, maghiran. Sosul se toarna deasupra ultimului strat de varza si se da la cuptor aproximativ 40’. Cand varza e rumenita e gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sufleu din varza de Bruxelles

Sufleu din varza de Bruxelles

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara,

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurelian Bun , 20 februarie 2014

    Cu putine cuisoare si afine uscate adaugate la varza primeste un gust rafinat

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Gustos si consistent.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      cred ca este un sufleu delicios...si mie imi place foarte mult aceasta mancarica

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Bine mai arata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Foarte bun.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Apetisant

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      uleiul de susan nu este acelasi lucru cu "tahina"sau :"tahini. Aceasta din urma este pasta de susan si ,ce-i drept este uleioasa dar nu acesta e uleiul.Ca si Camelia (eu locuiesc in Sudan unde e o salata obisnuita) aici nu se foloseste nici ceapa si nici ardei. La decorat tot menta si ceva ulei de masline.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Hmm,ce bun trebyuie sa fie!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 500 gr.varza murata
  • 200-300 gr.kaizer sau carnaciori tip cabanos
  • 3 morcovi
  • 1 mar mare
  • ulei sau margarina pentru uns tava
  • 250 gr.smantana
  • 800ml.suc de mere
  • 3 oua
  • concentrat supa(vegeta sau knor)
  • condimente:piper
  • ½ lingurita chimen,maghiran

Raporteaza reteta

Retete
de Constantin Ionescu
Paine rapida

Paine rapida

Preparare: Se amesteca intr-un vas: branza, zaharul, uleiul, sarea si oul. Cel mai bine cu o lingura

23 voturi    4 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
RASOL CU CARTOFI