Mai intai se curata varza si se spala sub un jet de apa rece. Apoi se pune la fiert o oala cu apa si sare si se opareste varza cateva minute. Se scoate se scurge si se taie fideluta.
75 g unt se freaca cu faina, apoi se adauga 75 g smantana, cascavalul ras, sare si piper dupa gust, galbenusurile de ou, iar la urma se adauga albusurile batute spuma. Aceasta compozitie se amesteca cu vaza taiata fideluta. Intr-o forma rotunda (nu conteaza forma) unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins la 190 g C pentru 20 - 30 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii