Mai intai se curata varza si se spala sub un jet de apa rece. Apoi se pune la fiert o oala cu apa si sare si se opareste varza cateva minute. Se scoate se scurge si se taie fideluta.
75 g unt se freaca cu faina, apoi se adauga 75 g smantana, cascavalul ras, sare si piper dupa gust, galbenusurile de ou, iar la urma se adauga albusurile batute spuma. Aceasta compozitie se amesteca cu vaza taiata fideluta. Intr-o forma rotunda (nu conteaza forma) unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins la 190 g C pentru 20 - 30 de minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii