Reteta postata pe: 13 aprilie 2005
Ingrediente
2 vinete mari (cca 800 g), 5 linguri ulei, sare, piper, 300 g carne tocata (vita + porc), un catel de usturoi, 250 g pulpa de rosii (rosii pasate sau din cutie), 1/2 lingurita nucsoara rasa, 125 g branza de oaie (sau Mozzarella).
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se spala vinetele si se taie rondele. Se incinge uleiul (4 linguri) si se prajesc, pe rand, pe ambele parti, se sareaza si se pipereaza. In uleiul ramas se caleste carnea tocata, la care se adauga usturoiul zdrobit. Se toarna deasupra rosiile si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper. Jumatate din vinete se asaza pe fundul unei forme de budinca, apoi urmeaza carnea tocata si deasupra restul de vinete. Se presara cu bucatele de branza si se baga la cuptor. Se lasa sa se rumeneasca cateva minute si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se taie vinetele, dovleceii, ardeii si rosiile in felii rotunde. Intr-o tigaie de teflon de pune
4 voturi
4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curatati dovlecelul de coaja si taiati-l rondele. Condimentati cu putina sare (daca va place puteti
0 voturi
0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Super !