autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de vinete

    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Ingrediente
2 vinete mari (cca 800 g), 5 linguri ulei, sare, piper, 300 g carne tocata (vita + porc), un catel de usturoi, 250 g pulpa de rosii (rosii pasate sau din cutie), 1/2 lingurita nucsoara rasa, 125 g branza de oaie (sau Mozzarella).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele si se taie rondele. Se incinge uleiul (4 linguri) si se prajesc, pe rand, pe ambele parti, se sareaza si se pipereaza. In uleiul ramas se caleste carnea tocata, la care se adauga usturoiul zdrobit. Se toarna deasupra rosiile si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper. Jumatate din vinete se asaza pe fundul unei forme de budinca, apoi urmeaza carnea tocata si deasupra restul de vinete. Se presara cu bucatele de branza si se baga la cuptor. Se lasa sa se rumeneasca cateva minute si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de fasole verde și praz

Mâncare de fasole verde și praz

Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva

3 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Spalam fasolea si o punem intr-o oala incapatoare, plina cu apa rece. O fierbem cca 15 minute, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete mari (cca 800 g)
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 300 g carne tocata (vita + porc)
  • un catel de usturoi
  • 250 g pulpa de rosii (rosii pasate sau din cutie)
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • 125 g branza de oaie (sau Mozzarella).

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Pulpe de pui in sos de mustar