autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

sufleu din vanilie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
oua, faina, lapte, unt, zahar, zahar farin, vanilina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu 100 g de zahar, faina,200 ml de lapte rece si 50 g de unt topit .Compozitia se subtiaza cu restul de lapte si se fierbe 10 min.
Se adauga vanilina si se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat la spuma, se adauga treptat 150 g de zahar si se amesteca cu crema fiarta si racita. Compozitia obtinuta se portioneaza in forme unse cu unt si tapetata cu faina. Se introduc la cuptor la temperatura moderata.
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu din vanilie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuci si coaja de portocala

Fursecuri cu nuci si coaja de portocala

Blat: Se mixeaza toate ingredientele, in ordine, pana se obtine o pasta, care se lasa la frigider

11 voturi    1 comentariu
2h 15 min
Dulciuri diverse
Chec rotund cu cacao

Chec rotund cu cacao

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge o tava de guguluf cu putin ulei.Intr-un bol frecam

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Foietaj cu rubarbar