Galbenusurile se amesteca cu 100 g de zahar, faina,200 ml de lapte rece si 50 g de unt topit .Compozitia se subtiaza cu restul de lapte si se fierbe 10 min.
Se adauga vanilina si se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat la spuma, se adauga treptat 150 g de zahar si se amesteca cu crema fiarta si racita. Compozitia obtinuta se portioneaza in forme unse cu unt si tapetata cu faina. Se introduc la cuptor la temperatura moderata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii