autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu dulce de cartofi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 cartofi, 2-3 linguri unt, 2 galbenusuri, sare, 100 g zahar pudra, coaja de lamiie, putin pesmet, ½ pahar smintina groasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se rad cartofii cruzi prin razatoare, se scurg de zeama, se amesteca cu untul topit pina se obtine o pasta consistenta. Se adauga galbenusurile frecate cu putina sare si cu zaharul pudra, coaja rasa de lamiie, pesmetul si smintina groasa. Se adauga la urma albusurile batute spuma, se toarna in forma unsa si se
coace la cuptor
Se serveste cald
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu dulce de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama cu ciuperci si mazare

Ciulama cu ciuperci si mazare

Curatam ceapa si o tocam marunt. Mazarea o scurgem de zeama, o spalam cu apa rece, ciupercile le

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi fierti cu unt

Cartofi fierti cu unt

Se fierb cartofii in cu tot cu coaja. Dupa fierbere se decojesc si se taie cuburi. Se aseaza pe o

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2-3 linguri unt
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • 100 g zahar pudra
  • coaja de lamiie
  • putin pesmet
  • ½ pahar smintina groasa

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Frittata cu dovlecel patisson