autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Sufleu

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
2 pahare smintina, 3 linguri faina, 3 oua,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu smintina intr-un vas care se pune apoi pe foc mic. Se amesteca mereu pina cind incepe sa fiarba. Se ia imediat de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile frecate separat cu zaharul si coaja de lamiie. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se lasa la cuptor 20 minute
Se serveste imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Sufleu de ciocolata

Sufleu de ciocolata

Se pune la topit untul pe baie de aburi impreuna cu zaharul. Cand e gata, se adauga ciocolata rupta

30 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Sufleu de cirese

Sufleu de cirese

Se spala ciresele, se scurg bine si li se scot samburii. Se bat bine ouale cu zaharul si zaharulul

0 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pahare smintina
  • 3 linguri faina
  • 3 oua,

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Spanac in sos de bulion