Preincalzesti cuptorul la 200 grade C .
Oparesti piersicile si caisele si le decojesri. Apoi desfaci fructele în
jumatati , si pulpa o tai in felii subtiri. Bati ouale spuma eu zaharul
pudra. Amesteci laptele cu coaja de lamâie, faina
si grisul si încer-încer incorporezi si ouale batute cu zahar.
Tapetezi cu unt o forma de copr rezistenta la foc, rastorni aluatul
în ea si nivelezi un pic. Asezi uniform jumaratile de piersici si caise
si pui sufleul în cuprorul preîncalzit, pe gratarul din mijloc. Lasi la
copt circa 40 - 50 de minute.
Dupa ce scoti tava din cupror, lasi un pic la racit si presari zahar
pudra.
Aduci desenul caldut la masa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii