autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sufleul de caise si piersici

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
300 g piersici, 300 g caise, 3 oua, 3 linguri de zahar pudra,, 4 linguri de faina, 1 vârf de cutir de coaja rasa de, lamâie,1 lingura de gris, 175 ml lapte, unt pentru forma de copr,, zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preincalzesti cuptorul la 200 grade C .
Oparesti piersicile si caisele si le decojesri. Apoi desfaci fructele în
jumatati , si pulpa o tai in felii subtiri. Bati ouale spuma eu zaharul
pudra. Amesteci laptele cu coaja de lamâie, faina
si grisul si încer-încer incorporezi si ouale batute cu zahar.
Tapetezi cu unt o forma de copr rezistenta la foc, rastorni aluatul
în ea si nivelezi un pic. Asezi uniform jumaratile de piersici si caise
si pui sufleul în cuprorul preîncalzit, pe gratarul din mijloc. Lasi la
copt circa 40 - 50 de minute.
Dupa ce scoti tava din cupror, lasi un pic la racit si presari zahar
pudra.
Aduci desenul caldut la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul de caise si piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas)

Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas)

Curatam perele de coarja fara sa scoatem coditele. Punem intr-o cratita adanca perele cu zaharul,

16 voturi    7 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Clatite cu mousse de ciocolata, nuci si caramel

Clatite cu mousse de ciocolata, nuci si caramel

Mai intai facem clatitele: batem bine ouale cu zahar si sare, adaugam uleiul ,laptele si apa minerala,

3 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g piersici
  • 300 g caise
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar pudra,
  • 4 linguri de faina
  • 1 vârf de cutir de coaja rasa de
  • lamâie,1 lingura de gris
  • 175 ml lapte
  • unt pentru forma de copr,
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Pasca traditionala