Preincalzesti cuptorul la 200 grade C .
Oparesti piersicile si caisele si le decojesri. Apoi desfaci fructele în
jumatati , si pulpa o tai in felii subtiri. Bati ouale spuma eu zaharul
pudra. Amesteci laptele cu coaja de lamâie, faina
si grisul si încer-încer incorporezi si ouale batute cu zahar.
Tapetezi cu unt o forma de copr rezistenta la foc, rastorni aluatul
în ea si nivelezi un pic. Asezi uniform jumaratile de piersici si caise
si pui sufleul în cuprorul preîncalzit, pe gratarul din mijloc. Lasi la
copt circa 40 - 50 de minute.
Dupa ce scoti tava din cupror, lasi un pic la racit si presari zahar
pudra.
Aduci desenul caldut la masa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii