autor:

Fara foto

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Sufleul de caise si piersici

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
300 g piersici, 300 g caise, 3 oua, 3 linguri de zahar pudra,, 4 linguri de faina, 1 vârf de cutir de coaja rasa de, lamâie,1 lingura de gris, 175 ml lapte, unt pentru forma de copr,, zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Preincalzesti cuptorul la 200 grade C .
Oparesti piersicile si caisele si le decojesri. Apoi desfaci fructele în
jumatati , si pulpa o tai in felii subtiri. Bati ouale spuma eu zaharul
pudra. Amesteci laptele cu coaja de lamâie, faina
si grisul si încer-încer incorporezi si ouale batute cu zahar.
Tapetezi cu unt o forma de copr rezistenta la foc, rastorni aluatul
în ea si nivelezi un pic. Asezi uniform jumaratile de piersici si caise
si pui sufleul în cuprorul preîncalzit, pe gratarul din mijloc. Lasi la
copt circa 40 - 50 de minute.
Dupa ce scoti tava din cupror, lasi un pic la racit si presari zahar
pudra.
Aduci desenul caldut la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul de caise si piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca si stafide

Cozonac cu nuca si stafide

Povestea acestui cozonac si probabil a tuturor cozonacilor pufosi din lume, incepe pe 23 decembrie. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
5h
Dulciuri diverse
Prajiturele cu cacao si rom

Prajiturele cu cacao si rom

Sistematic, pacatuiesc cu cate-un dulce. Cred ca stii si tu despre ce vorbesc, daca te regasesti

23 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g piersici
  • 300 g caise
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar pudra,
  • 4 linguri de faina
  • 1 vârf de cutir de coaja rasa de
  • lamâie,1 lingura de gris
  • 175 ml lapte
  • unt pentru forma de copr,
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salam de biscuiţi reţetă