autor:

Fara foto

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Sufleul de caise si piersici

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
300 g piersici, 300 g caise, 3 oua, 3 linguri de zahar pudra,, 4 linguri de faina, 1 vârf de cutir de coaja rasa de, lamâie,1 lingura de gris, 175 ml lapte, unt pentru forma de copr,, zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Preincalzesti cuptorul la 200 grade C .
Oparesti piersicile si caisele si le decojesri. Apoi desfaci fructele în
jumatati , si pulpa o tai in felii subtiri. Bati ouale spuma eu zaharul
pudra. Amesteci laptele cu coaja de lamâie, faina
si grisul si încer-încer incorporezi si ouale batute cu zahar.
Tapetezi cu unt o forma de copr rezistenta la foc, rastorni aluatul
în ea si nivelezi un pic. Asezi uniform jumaratile de piersici si caise
si pui sufleul în cuprorul preîncalzit, pe gratarul din mijloc. Lasi la
copt circa 40 - 50 de minute.
Dupa ce scoti tava din cupror, lasi un pic la racit si presari zahar
pudra.
Aduci desenul caldut la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul de caise si piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pancakes cu fulgi de ciocolata, cu frisca si visine

Pancakes cu fulgi de ciocolata, cu frisca si visine

Se separa galbenusirile de albusuri, iar galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul si zaharul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pasca rapida

Pasca rapida

Se topeste margarina pe foc mic fara sa fiarba vreun pic. Se lasa deoparte ca sa se racoreasca. Se

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g piersici
  • 300 g caise
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar pudra,
  • 4 linguri de faina
  • 1 vârf de cutir de coaja rasa de
  • lamâie,1 lingura de gris
  • 175 ml lapte
  • unt pentru forma de copr,
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de zahar ars cu dovleac