autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sufleul de caise

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
300 g piersici, 300 g caise, 3 oua, 3 linguri de zahar pudra,, 4 linguri de faina, 1 vârf de cutir de coaja rasa de, lamâie,1 lingura de gris, 175 ml lapte, unt pentru forma de copr,, zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preincalzesti cuptorul la 200 grade C .
Oparesti piersicile si caisele si le decojesri. Apoi desfaci fructele în
jumatati , si pulpa o tai in felii subtiri. Bati ouale spuma eu zaharul
pudra. Amesteci laptele cu coaja de lamâie, faina
si grisul si încer-încer incorporezi si ouale batute cu zahar.
Tapetezi cu unt o forma de copr rezistenta la foc, rastorni aluatul
în ea si nivelezi un pic. Asezi uniform jumaratile de piersici si caise
si pui sufleul în cuprorul preîncalzit, pe gratarul din mijloc. Lasi la
copt circa 40 - 50 de minute.
Dupa ce scoti tava din cupror, lasi un pic la racit si presari zahar
pudra.
Aduci desenul caldut la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu visine

Tarta cu visine

Amestecam faina cu praful de copt apoi adaugam amidonul, oul, zaharul, untul topit si incorporam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Lacrimioara

Prajitura Lacrimioara

200 g zahar se mixeaza bine cu margarina, se adauga cacaoa, nucile si apoi faina amestecata cu praful

34 voturi    19 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g piersici
  • 300 g caise
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar pudra,
  • 4 linguri de faina
  • 1 vârf de cutir de coaja rasa de
  • lamâie,1 lingura de gris
  • 175 ml lapte
  • unt pentru forma de copr,
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Mancare de prune