Tăiaţi cu foarfeca frunzele de mentă si busuioc, apoi amestecaţi cu restul ingredientelor.
Fierbeţi si amestecaţi să se dizolve zahărul.
Când începe să fiarbă, opriţi focul si lăsaţi în cratiţă să se răcească.
În acest timp, curăţati căpşunii, tăiaţi-i sferturi sau felii şi adăugaţi-i în siropul rece .
Puneţi la frigider 3 h.
Serviţi în farfurie de supă, dupa ce aţi scos păstaia de vanilie.
Decorţti cu un biscuit stil ţigaretă.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii