autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Supa buna de taitei

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
Spate si aripi de pasare, 5 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 radacina telina, piper boabe, 1 ceapa mica, 3 catei usturoi, cateva seminte de chimion, vegeta, sare, 1 legatura patrunjel verde., Taitei de casa, sau o punga de taitei subtiri ,,monte banato,,(eu pe acestia ii folosesc).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se opareste carnea, se spala bine, se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumeaza daca e nevoie. Cand incepe sa fiarba supa, se adauga zarzavatul, curatat, spalat, fierbem la foc domol, agaugam vegeta spre sfarsitul procesului de fierbere. Cand carnea si zarzavatul sunt fierte(la pasare din comert cam 1 ora, la cea de casa mai mult), se ia oala de pe foc, se lasa 10 minute sa se aseze supa, apoi se strecoara in oala curata.
Separat, in apa cu sare fierbem taiteii de casa sau din comert, respectand timpul de fierbere(se stie ca acestia nu se fierb mult), se clatesc cu apa rece, se strecoara, apoi se pun in supa. Presaram patrunjel verde tocat in farfurie cand servim. Zarzavatul se poate folosi la salata de boeuf.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa buna de taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
rasol de vita cu sos de rosii

rasol de vita cu sos de rosii

Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina

10 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de ied la cuptor

Pulpe de ied la cuptor

Carnea o parlim pe flacara aragazului apoi o spalam bine sub jetul de apa. Intr-un vas punem otetul,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Multumesc!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    tare bun,fac si eu macar o data pe saptamana!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 27 aprilie 2010

      Cami, a fost asa de gustoasa, mi-a picat tare bine.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Mmmmmmm,o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

10 voturi

Ingrediente

  • Spate si aripi de pasare
  • 5 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • piper boabe
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei usturoi
  • cateva seminte de chimion
  • vegeta
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • Taitei de casa
  • sau o punga de taitei subtiri ,,monte banato,,(eu pe acestia ii folosesc).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui