autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Supa buna de taitei

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
Spate si aripi de pasare, 5 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 radacina telina, piper boabe, 1 ceapa mica, 3 catei usturoi, cateva seminte de chimion, vegeta, sare, 1 legatura patrunjel verde., Taitei de casa, sau o punga de taitei subtiri ,,monte banato,,(eu pe acestia ii folosesc).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se opareste carnea, se spala bine, se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumeaza daca e nevoie. Cand incepe sa fiarba supa, se adauga zarzavatul, curatat, spalat, fierbem la foc domol, agaugam vegeta spre sfarsitul procesului de fierbere. Cand carnea si zarzavatul sunt fierte(la pasare din comert cam 1 ora, la cea de casa mai mult), se ia oala de pe foc, se lasa 10 minute sa se aseze supa, apoi se strecoara in oala curata.
Separat, in apa cu sare fierbem taiteii de casa sau din comert, respectand timpul de fierbere(se stie ca acestia nu se fierb mult), se clatesc cu apa rece, se strecoara, apoi se pun in supa. Presaram patrunjel verde tocat in farfurie cand servim. Zarzavatul se poate folosi la salata de boeuf.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa buna de taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu vita

Tocanita de ciuperci cu vita

Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care

24 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Se taie vinetele in doua, se scobesc de miez (miezul se taie cubulete si se rezerva) se pune uleiul

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Multumesc!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    tare bun,fac si eu macar o data pe saptamana!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 27 aprilie 2010

      Cami, a fost asa de gustoasa, mi-a picat tare bine.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Mmmmmmm,o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

10 voturi

Ingrediente

  • Spate si aripi de pasare
  • 5 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • piper boabe
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei usturoi
  • cateva seminte de chimion
  • vegeta
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • Taitei de casa
  • sau o punga de taitei subtiri ,,monte banato,,(eu pe acestia ii folosesc).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Musaca