Se opareste carnea, se spala bine, se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumeaza daca e nevoie. Cand incepe sa fiarba supa, se adauga zarzavatul, curatat, spalat, fierbem la foc domol, agaugam vegeta spre sfarsitul procesului de fierbere. Cand carnea si zarzavatul sunt fierte(la pasare din comert cam 1 ora, la cea de casa mai mult), se ia oala de pe foc, se lasa 10 minute sa se aseze supa, apoi se strecoara in oala curata.
Separat, in apa cu sare fierbem taiteii de casa sau din comert, respectand timpul de fierbere(se stie ca acestia nu se fierb mult), se clatesc cu apa rece, se strecoara, apoi se pun in supa. Presaram patrunjel verde tocat in farfurie cand servim. Zarzavatul se poate folosi la salata de boeuf.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii