autor:

marcel

» » , Borsuri si Ciorbe, Spume si creme dulci

Supa (ciorba) de urzici

Autor: marcel (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marcel (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2014

Ingrediente
1kg urzici, 0.5l apa,1l lapte 1l kefir, aprox 3 linguri ulei de masline, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, pasta de rosii, jumatate de ceapa, marar, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine urzicile (fiecare cum stie mai bine), se pun la fiert, timp de 15-20 min, se strecoara si se toaca marunt. Se taie foarte marunt ceapa si se fierbe in putina apa de pe urzici, cu putina sare, apoi se adauga 1l de lapte si aprox. 0,5 l apa in care s-au fiert urzicile (binenteles punem si urzicile). Dupa ce au dat in clocot, se pune kefirul (sau orice iaurt,sana,lapte acru), pasta de rosii, mararul, usturoiul (zdrobit in mojar cu putin ulei de masline). Reteta suporta orice modificare si imbunatatire. Multumesc pentru atentia dumneavoastra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa (ciorba) de urzici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mousse de Mango

Mousse de Mango

1)Pãstreazã câteva feliute de mango pt. decor.Bate bine laptele condensat cu mango scurs de lichid. La

11 voturi    9 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Pentru aluat, amesteca faina cu zaharul, praful de copt si bicarbonatul.Se incorporeaza apoi untul

4 voturi    3 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
IAURT CU CEREALE INTEGRALE PENTRU UN MIC DEJUN SANATOS