Se spala bine urzicile (fiecare cum stie mai bine), se pun la fiert, timp de 15-20 min, se strecoara si se toaca marunt. Se taie foarte marunt ceapa si se fierbe in putina apa de pe urzici, cu putina sare, apoi se adauga 1l de lapte si aprox. 0,5 l apa in care s-au fiert urzicile (binenteles punem si urzicile). Dupa ce au dat in clocot, se pune kefirul (sau orice iaurt,sana,lapte acru), pasta de rosii, mararul, usturoiul (zdrobit in mojar cu putin ulei de masline). Reteta suporta orice modificare si imbunatatire. Multumesc pentru atentia dumneavoastra.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii