Se spala bine urzicile (fiecare cum stie mai bine), se pun la fiert, timp de 15-20 min, se strecoara si se toaca marunt. Se taie foarte marunt ceapa si se fierbe in putina apa de pe urzici, cu putina sare, apoi se adauga 1l de lapte si aprox. 0,5 l apa in care s-au fiert urzicile (binenteles punem si urzicile). Dupa ce au dat in clocot, se pune kefirul (sau orice iaurt,sana,lapte acru), pasta de rosii, mararul, usturoiul (zdrobit in mojar cu putin ulei de masline). Reteta suporta orice modificare si imbunatatire. Multumesc pentru atentia dumneavoastra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii