Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa crema cu perisoare de pui

Ingrediente

  • (pentru 2 portii);
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 bucatica de telina
  • sare
  • o ceasca de supa concentrata de pui
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • 300 g carne tocata de pui
  • un galbenus de ou

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa, cand zarzavatul este aproape fiert. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita.

Se da la blender verdeata tocata, cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor