autor:

anuta
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2017

Ingrediente
(pentru 2 portii), 2 cartofi mari, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel , 1 bucatica de telina, sare , o ceasca de supa concentrata de pui, ulei de masline , patrunjel verde, 300 g carne tocata de pui, un galbenus de ou

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa, cand zarzavatul este aproape fiert. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita.

Se da la blender verdeata tocata, cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii,

12 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel 
  • 1 bucatica de telina
  • sare 
  • o ceasca de supa concentrata de pui
  • ulei de masline 
  • patrunjel verde
  • 300 g carne tocata de pui
  • un galbenus de ou

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa. In

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Ciorba cu carnati de bere Ciorba cu carnati de bere

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei. Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci cu kaizer