autor:

anuta
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2017

Ingrediente
(pentru 2 portii), 2 cartofi mari, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel , 1 bucatica de telina, sare , o ceasca de supa concentrata de pui, ulei de masline , patrunjel verde, 300 g carne tocata de pui, un galbenus de ou

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa, cand zarzavatul este aproape fiert. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita.

Se da la blender verdeata tocata, cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de cartofi cu costita afumata

Ciorba de cartofi cu costita afumata

Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina

35 voturi    12 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de gaina cu taitei

Supa de gaina cu taitei

Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare

2 voturi    3 comentarii
3h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel 
  • 1 bucatica de telina
  • sare 
  • o ceasca de supa concentrata de pui
  • ulei de masline 
  • patrunjel verde
  • 300 g carne tocata de pui
  • un galbenus de ou

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Supa Lucsicos