autor:

anuta
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2017

Ingrediente
(pentru 2 portii), 2 cartofi mari, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel , 1 bucatica de telina, sare , o ceasca de supa concentrata de pui, ulei de masline , patrunjel verde, 300 g carne tocata de pui, un galbenus de ou

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa, cand zarzavatul este aproape fiert. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita.

Se da la blender verdeata tocata, cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii,

12 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel 
  • 1 bucatica de telina
  • sare 
  • o ceasca de supa concentrata de pui
  • ulei de masline 
  • patrunjel verde
  • 300 g carne tocata de pui
  • un galbenus de ou

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba radauteana