Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa crema cu perisoare de pui

Ingrediente

  • (pentru 2 portii);
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 bucatica de telina
  • sare
  • o ceasca de supa concentrata de pui
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • 300 g carne tocata de pui
  • un galbenus de ou

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa, cand zarzavatul este aproape fiert. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita.

Se da la blender verdeata tocata, cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa!

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul