Se desface in buchetele brocoli si se spala, spanghelul i se inlatura partea lemnoasa si se pune la fiert in apa cu sare, dovlecelul se curata se taie in cubulete mici panandu-se si el la fiert. Se va pune la fiert in apa cu sare, brocoli cu dovlecelul iar sparanghelul separat, deoarece unele se fierb mai repede decat celelalte. Brocoli il lasam aproximativ 5-7 minute, sparanghelul il lasam aproximativ 10 minute, cand se constata ca este fiert se scoate si se pune in apa rece la fel si brocoli pentru asi pastra culoarea verde intens.
Separat se curata si se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in unt, cand sunt gata se pun in robotul de bucatarie se adauga brocolli, sparanghelul, dovlecelul, un ou crud si se adauga 4 linguri de smantana rase. Se incepe mixarea daca nu este foarte fin mixata supa va trebui strecurata si prin sita, pentru a nu ramane legume care nu s-au mixat bine.
Separat se pune un cub de concentrat de legume in apa in care a fiert brocoli se pune si din apa in care a fiert sparangelul si se adauga supa-crema mixata, aceasta se adauga treptat. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se vor opri 2-4 buchetele de brocoli care au fiert anterior pentru design.
Cand vom servi Supa-Crema se vor pune 2 polonice potrivite, se va orna supa cu 2 buchetele de brocoli, smantana si se va servi cu crutoane, ca in imaginile alaturate.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii