Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu coaja. Cand au fiert se curata si se paseaza bine si se amesteca cu lapte cald si unt (sau margarina).
Separat se pune la fiert bulionul de carne si cand clocoteste se adauga pireul de cartofi, amestecand pana la omogenizare.
Intr-un bol se bate oul cu smantana si se adauga treptat putina supa fierbinte amestecand mereu si se pune apoi in bulionul de carne.
Pe deasupra se presara patrunjel tocat marunt, sare si piper.
Se serveste fierbinte.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii