Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu coaja. Cand au fiert se curata si se paseaza bine si se amesteca cu lapte cald si unt (sau margarina).
Separat se pune la fiert bulionul de carne si cand clocoteste se adauga pireul de cartofi, amestecand pana la omogenizare.
Intr-un bol se bate oul cu smantana si se adauga treptat putina supa fierbinte amestecand mereu si se pune apoi in bulionul de carne.
Pe deasupra se presara patrunjel tocat marunt, sare si piper.
Se serveste fierbinte.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii