Legumele curatate,spalate si taiate cubulete le punem la fiert in apa cu sare, apoi le pasam cu blenderul , pana cand obtinem o crema.
Amestecam smantana cu galbenusul de ou.
Punem crema obtinuta la foc mic adaugand amestecul de smantana cu galbenus de ou, sare si piper amestecand continuu timp de 5 min.
Baconul il tragem in tigaie pana devine crocant.
Supa-crema de cartofi se serveste calda impreuna cu baconul crocant, boia de ardei dulce/iute si patrunjel verde tocat fin.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii