Legumele curatate,spalate si taiate cubulete le punem la fiert in apa cu sare, apoi le pasam cu blenderul , pana cand obtinem o crema.
Amestecam smantana cu galbenusul de ou.
Punem crema obtinuta la foc mic adaugand amestecul de smantana cu galbenus de ou, sare si piper amestecand continuu timp de 5 min.
Baconul il tragem in tigaie pana devine crocant.
Supa-crema de cartofi se serveste calda impreuna cu baconul crocant, boia de ardei dulce/iute si patrunjel verde tocat fin.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii