Desfaci conopida an buchetele pe care le lasi 15min an apa rece cu un pic de sare,dupa care le pui la fiert.
Intre timp cureti cartofii,morcovul,ardeiul,telina si le tai cubulete si le pui la fiert separat.
Conopida si legumele fierte le treci printr-o sita deasa sau daca este blender le poti face pasta cu ajutorul lui. Conopida nu se pune toata la pisat ci oprim cateva bucatele.
In piureul rezultat adaugam si ceapa calita an ulei. Subtiem piureul cu supa de legume si o lasi sa fiarba 15 min. La sfarsit an supa fierbinte adaugam smantana batuta cu galbenusurile. Se sareaza dupa gust.supa se serveste cu bucatele de conopida anauntru. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii