autor:

Bucatar-sef

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Slow Cooking, Supe de legume

Supa crema de dovleac

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2015

Ingrediente
Dovleac placintar &ndash 800 g &ndash 1 kg, Smantana de gatit (din lapte de vaca) &ndash 200 ml, Apa clocotita (sau stock de legume) &ndash cca 600 ml, Oregano proaspat &ndash 7-8 frunze, Parmezan ras &ndash 100 g, Ceapa verde &ndash ½ legatura, Ulei aromatizat cu chilli &ndash dupa gust, Ulei aromatizat cu busuioc &ndash dupa gust, Sare si piper alb &ndash dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 3h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Taie dovleacul cuburi si pune-l in Crock Pot 4,7 L Digital;

Toaca ceapa verde marunt si pune-o peste dovleac;

Adauga apoi oregano;

Pune apa clocotita deasupra;

Seteaza Crock Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire “high” si timpul de 3 ore si 30 min;

Pune capacul si lasa-l sa gateasca;

Ia capacul si blendeaza compozitia folosind un blender vertical;

Potriveste de sare si piper alb, adauga parmezan ras si smantana de gatit si blendeaza inca putin;

Serveste cu putin ulei aromatizat cu chilli sau busuioc si crutoane de paine sau flakes de chorizo;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa Crema de Dovleac

Supa Crema de Dovleac

Pasul 1: Taiem telina in cubulete. Taiem ceapa in bucati mari.Tocam morcovii in rondele. Taiem cartofii

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul

6 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • Dovleac placintar &ndash 800 g &ndash 1 kg
  • Smantana de gatit (din lapte de vaca) &ndash 200 ml
  • Apa clocotita (sau stock de legume) &ndash cca 600 ml
  • Oregano proaspat &ndash 7-8 frunze
  • Parmezan ras &ndash 100 g
  • Ceapa verde &ndash ½ legatura
  • Ulei aromatizat cu chilli &ndash dupa gust
  • Ulei aromatizat cu busuioc &ndash dupa gust
  • Sare si piper alb &ndash dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de loboda