Supa crema de dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Supa crema de dovleac

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 1 lingura delikat
  • 250 g smantana
  • gogosari din conserva
  • ghimbir
  • scortisoara
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • ardei iute

Mod de preparare

Dovleacul se firbe, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pana devine o pasta. Dovleacul pasat se amesteca cu apa in care a fiert, se adauga delikat-ul, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, piperul si ardeiul iute. Se lasa la fiert si la sfarsit se adauga smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise