Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa-crema de dovleac si pere aurii

Ingrediente

  • 1/4 telina
  • 2 pastarnaci
  • 3-4 morcovi
  • 4 cepe mici
  • 1 dovlecel
  • jumatate de dovleac placintar
  • 2 pere zemoase
  • un praf de sare

Mod de preparare

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita cu pere moi, zemoase si parfumate. Gustul este unul rafinat, textura este fina, iar miresmele sunt calde si linistitoare.

Etapa 1: Se spala si se curata legumele, apoi se pun la fiert impreuna cu un praf de sare.

Etapa 2: Se spala si se curata perele. Se curata atat coaja, cat si semintele.

Etapa 3: Legumele fiere se mixeaza impreuna cu perele intr-un blender.

Etapa 4: Amestecul mixat se pune din nou la fiert cu un praf de sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise