Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate.
Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita cu pere moi, zemoase si parfumate. Gustul este unul rafinat, textura este fina, iar miresmele sunt calde si linistitoare.
Etapa 1: Se spala si se curata legumele, apoi se pun la fiert impreuna cu un praf de sare.
Etapa 2: Se spala si se curata perele. Se curata atat coaja, cat si semintele.
Etapa 3: Legumele fiere se mixeaza impreuna cu perele intr-un blender.
Etapa 4: Amestecul mixat se pune din nou la fiert cu un praf de sare.
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii