autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Supa crema de dovlecei

Autor: maflo (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maflo (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 noiembrie 2009

Ingrediente
2 dovlecei verzi, 1 praz, 4 cuburi de branza topita, ulei de masline, sare, o frunza de hrean

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se caleste prazul taiat in felii( e mai bun decat ceapa pt. ca nu e asa de puternic la gust ) la foc mic(fara sa se prajeasca) dupa care se aduga dovlecii curatati in prealabil si taiati in felii nu foarte groase, se aduga apa sa acopere dovleceii.Se aduga sare dupa gust.
Se fierb in jur de 20- 30 min dupa care se piseaza cu blenderul se adauga branza topita amestecand in continuare cu blenderul.La sfarsit se aduga o frunza de hrean si se lasa 5 min inainte de a se servi.

sfat: daca vi se pare prea multa apa inainte de a baga blenderul e mai bine sa varsati intr-un pahar , pt a aduga apa intodeaua avem timp.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de dovlecei cu creveti

Supa crema de dovlecei cu creveti

Curatati dovleceii si ceapa si taiati in cubulete, apoi le frigeti in ulei circa 10 minute. Adaugati

5 voturi    6 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei verzi
  • 1 praz
  • 4 cuburi de branza topita
  • ulei de masline
  • sare
  • o frunza de hrean

Raporteaza reteta

Retete
de maflo
Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie dupa care se adauga untul treptat si se lasa sa se raceasca.

6 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Spume si creme dulci
Rosii cu branza Provolone

Rosii cu branza Provolone

Se pune intr-o tava mica ulei de masline, (din rosie se taie 2 felii rotunde) dupa care se pun

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Tiramisu cu fructe de pãdure Tiramisu cu fructe de pãdure

Este un desert pe care il apreciem vara, când este asa de cald si avem nevoie de "ceva rece". La noi e incã

16 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Inghetata de ciocolata amaruie