Curatati dovleceii si ceapa si taiati in cubulete, apoi le frigeti in ulei circa 10 minute.
Adaugati busuiocul spalat bine si mixati bine cu blenderul. Puteti folosi si busuioc uscat.
Sarati si piperati dupa gust si adaugati supa de peste si smintina si puneti pe foc pentru citeva minute, dupa care lasati sa se raceasca.
Separat curatati si fierbeti 2 minute crevetii daca sunt cruzi. De obicei se gasesc si cei gata fierti, au o culoare roz cind sunt deja fierti.
Puneti supa rece in farfurii si garnisiti cu creveti sau surimi dupa gust.
Acest fel de mincare este recomandat pentru perioada estivala, cind nu prea avem chef de mincaruri calde.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii