autor:

Adina

» » Supe de legume

Supa crema de legume

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2010

Ingrediente
4 morcovi, 4 cepe - 2 galbene si 2 rosii (ceapa de apa), 300 g de mazare, 4 cartofi, 2 dovlecei, 300 gr ciuperci, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 1 telina potrivita, sare, knorr de legume, marar, patrunjel, piper si un cub de margarina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Punem intr-un vas 3 l apa, cand apa incepe sa clocoteasca punem 2 lingurite de knorr si adaugam toate legumele, le acoperim cu un capac si le lasam cca 45\'.
2. Dupa ce legumele au fiert, oprim focul scurgem legumele, si separat le pasam cu un blender, dupa care adaugam si un cub de margarina.
3. Adaugam piureul de legume in supa de legume, condimentam dupa gust cu putina sare si piper si o mai punem pe foc pana da in cateva clocote. Oprim focul si adaugam putina verdeata (marar si patrunjel)
4. Se serveste cu crutoane sau paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de legume verzi

Supa crema de legume verzi

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste ceapa, usturoiul si telina, dupa care

0 voturi    0 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

    Tare gustoasa mai este...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Foarte buna si aromata!

    • cheche

      cheche (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      cred ca e delicioasa si f sanatoasa cu atatea legume la un loc...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      i-mi place!salvat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de rosii cu galusti.